Huajun Crafts Products Factory

Hoe u de LED -spoelmontagelicht installeert?

Tijd vrijgeven: 2022-06-06 16:54:48  Hits: 3

flush mount plafondlampen zijn uniek omdat ze letterlijk overale kunnen worden gebruikt; in het huis. Zelfs als je vrij lage plafonds hebt, is een spoelmontage -lampnog steeds geweldig om te gebruiken, in tegenstelling tot veel andere armaturen. Als het inhuren van elektricien om te installeren, duurt het meestal meer dan $ 100. Nu kunt u $ 100 besparen door de artikelinstallatiehandleiding te volgen.

  1.at, zorg er dan voor dat u de installatietool krijgt. Volg vervolgens de Guid

&Before u begint, verzamel alle tools die u#-39; llnodig heeft voor dit project. Het vervangen van een flush-monteerd plafondlicht is vrij eenvoudig, dus onze lijst met tools is dat ook. Een platte&head en Phillips schroevendraaier en een kleine verstelbare sleutel zijn alles wat jenodig hebt. Als u een power -schroevendraaier heeft, zal het#39; het taak een beetje sneller laten gaan. Houd dit klaar, omdat u hetnodig hebt om te controleren of er een draad live is ofniet.

 

 图片2.png

 

 2.How om de stroom veilig uit te schakelen:Before Start, zorg ervoor dat alle stroomnaar het lamp. Zoek je brekerbox en zet alle stroomnaar die kamer uit. Dubbelcheck door de lichtschakelaar op het plafondarmatuur om te draaien en zorg ervoor dat de draden live zijn met een spanningstester. Vertrouwnooit op de lichtschakelaar om de stroom uit te schakelen.it is ook raadzaam dat u eennotitie over die schakelaar in de zekeringkast plaatst die aangeeft dat deze om een ​​reden is uitgeschakeld, zodat iemand hetniet weer opzet Terwijl je met draden werkt zonder het te weten. Dat zou erg gevaarlijk zijn.-

3.   How om een ​​oud plafondlicht te verwijderen:if Er is daar momenteel een armatuur gemonteerd, Haal de gloeilampen eruit en demonteer deze. Koppel de draden los en stel deze vervolgens uit.n

 

4. How om een ​​spoelingplafondlicht te bedraden:   use de spanningstester opnieuw om te controleren of de draden live zijn . You kan doorgaan om denieuwe armatuurdraden te verbinden met de draden vanaf het plafond.the enige ding Je moet het doen is de LED -strips aansluiten op de uiteinden van de LED -splitter en het vrouwtje aan het mannetje op de voeding aansluiten.39; opnieuw geacht. Vouw ze vervolgensnetjes en pas ze in de aansluitdoos.

turn Power terug opnow, u kunt teruggaannaar uw zekeringkast en de schakelaar weer inschakelen. Jenieuwe armatuur zou op dit moment licht moeten produceren.if hetniet, dan heb je het waarschijnlijk ergens mis 101;, misschien met de bedrading. Zet dus de stroom weer uit en ga en controleer het opnieuw. Je voelt je op voor wat thuisverbetering, dan zou je misschien dit cellinglicht kunnen overwegen.

voorgaand: Hoe maak je LED -bloempotten?

volgende: Hoe u LED -vloerlamp instelt?

Deel het

  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory
  • Huajun Crafts Products Factory